Swing it!

För att det är skoj – utvecklande – vanebildande – kan få dig att glömma både tid och rum – fungerar att göra ihop med andra människor trots att ni bara ses via ett repo, en chatt eller över videokonferens och faktiskt även går väldigt bra att göra helt själv.

Det blir inte drabbat av någon shutdown – möjligen stiger din produktivitet en hel del – och inga reserestriktioner i världen kan påverka din förmåga att jobba med utvecklare från världens alla hörn.

Det kan hända att du lär dig massor och att du vill förmedla en del av det – samt att andra hävdar att du lyckas eller ännu inte hittat rätt sätt att förmedla dig på – men då är det som med allt annat – en iterativ process med ständiga förbättringar (möjligen med undantag för din hälsa och på tok för mycket stillasittande arbete).

Men å andra sidan – om du lär dig och blir mer effektiv får du ju också tid över för mer fysisk aktivitet… och om du rör dig och är mer fysiskt aktiv mår din hjärna ännu bättre och du kan lära dig, samt inte minst minnas, betydligt snabbare och bättre med ännu mindre ansträngning.

Så ut och steppa i verkliga livet…

if (antalStegPerDag >= 10000)
{
   // Koda mera!
}