Vila och återhämtning – tips för att varva ned och ladda upp

Det finns en riktigt bra app till iPhone, PC/Mac som kombinerar avslappnings-musik, enkla suggestioner och en slumpgenerator som gör att du inte fastnar i att hjärnan efter några omgångar med samma material börjar kunna det utantill och därmed går in och sabbar din vila.

Kan varmt rekommendera http://pzizz.com – bra både om du vill somna för natten, ta en snabb powernap inför fortsatt pluggande eller helt enkelt bara behöver en stund för att gå ner i varv efter en hektisk dag.

Om du är nyfiken på hypnos finns det även en stor och mycket duktig aktör som säljer material (på engelska) på http://www.hypnosisdownloads.com.

Jag är medveten om att båda förslagen ovan kräver betalning med kreditkort och nej, varken Anna eller jag står bakom något av dem eller får någon ersättning för rekommendationerna. Det är upp till dig och (om du är under 18 år även dina föräldrar) att avgöra om det kan vara något du vill pröva. Ett stort plus är att de är prisvärda och har en 90-dagars pengarna-tillbaka-garanti, samt att de har en bra support och är snabba med att svara vid reklamationer.

Anthony Robbins är en av världens främsta coacher och mycket värd att lyssna på. En hel del av hans material är tillgängligt på Spotify. För att du lättare ska kunna hitta det har jag lagt upp en spellista – Anthony Robbins.

Ett annat mycket trevligt sällskap när du vill ge dig själv en stunds aktiv vila är Mark Eley – Angel Bear Yoga Stories (också på Spotify).

Dagens sista tips, innan vi rullar vidare i programmet med mer teori och videos, får bli Deepak och Oprahs webbaserade 21-dagars meditationsutmaning. Tyvärr är den över för den här gången – men den går att skaffa som nedladdning via deras webbutik alternativt kan du ju ha ögonen öppna för när de drar igång sin nästa utmaning. De brukar då bara kräva en e-postadress och skickar ett ljudspår per dag med intressant material och en guidad meditation.

Unna dig en paus och sov så gott – det ska jag göra!

Vi ses i morgon 🙂

%d bloggare gillar detta: